Новини палати

У цей важкий для усього світу час кожному із нас варто задуматися, що можна зробити, щоб допомогти тим людям, котрі вже захворіли та можуть захворіти, допомогти лікарям, які рятують життя.

Найкраще, що ми можемо зробити, – це, звичайно, дотримуватися рекомендацій щодо гігієни. Окрім того, ми разом можемо допомогти коштами на закупівлю найнеобхіднішого для лікарень.

Розуміємо, що настають скрутні часи. Але наша дієва допомога лікарям – це вклад кожного у боротьбу з вірусом, і це збільшує шанси на те, що в разі потреби нам та нашим близьким буде надана така сама дієва допомога.

НПУ звернулася до лікарів, що чергують в Олександрівській клінічній лікарні м. Києва, та отримала від них інформацію щодо найбільш необхідних засобів, яких наразі не вистачає.

Нотаріальна палата України оголошує добровільний збір коштів на адресну допомогу лікарням, які приймають хворих на коронавірус.

Закликаємо нотаріусів, а також колег-правників, представників юридичної спільноти і всіх небайдужих громадян приєднатися до благодійної акції НПУ!

Кожна гривня може допомогти врятувати життя!

По факту використання коштів НПУ буде оприлюднено детальний звіт – яким лікарням та що саме придбано.

Реквізити для перерахування коштів:

Картка Приватбанку 5221191100322097 Дерун Каріна Анатоліївна

Призначення платежу: Благодійний внесок – допомога лікарям

Переглядів:
стрічка новин