Новини відділень

У м. Черкаси 7 листопада 2019 року відбулися загальні збори нотаріусів Черкащини. Учасники зборів затвердили звіт правління відділення Нотаріальної палати України в Черкаській області за 2018 рік та обговорили необхідність неухильного дотримання правил професійної етики.

Також нотаріуси підвищили професійний рівень за темою «Законодавчі зміни державної реєстрації прав на нерухоме майно. Функції та алгоритми дій державного реєстратора».

Знаннями та досвідом з учасниками безкоштовного заходу, організованого НПУ, ділився Анатолій Лещенко, заступник директора департаменту приватного права, начальник управління нормативно-правового забезпечення державної реєстрації Міністерства юстиції України, співавтор більшості законодавчих і підзаконних актів з питань державної реєстрації.

Анатолій Лещенко прокоментував новації, передбачені Законом «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту права власності», надав покроковий аналіз порядку державної реєстрації прав на нерухоме майно з урахуванням актуальних змін в законодавстві, розповів про особливості держреєстрації залежно від способу набуття права та об’єкта нерухомого майна.

Переглядів:
стрічка новин