Новини палати

 

З метою надання нотаріусам України додаткової можливості перевірки суб’єктів при вчиненні нотаріальних дій Нотаріальна палата України уклала Меморандум про співробітництво з інформаційним сервісом CheckLists FinAP.

CheckLists FinAP – це інструмент для виконання СПФМ завдань і обов’язків, зокрема уточнення інформації про особу, проведення аналізу відповідності фінансових операцій, з метою виявлення фінансових операцій, що підлягають фінансовому моніторингу.

Сервіс надає відомості за наступними напрямками: «Національні публічні діячі», «Іноземні публічні діячі», «Міжнародні публічні діячі», «Санкційні списки», «Недійсні/викрадені/втрачені документи», «Єдиний державний реєстр юридичних осіб», «Аналіз змін в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб», «Реєстр боржників», «Ліцензії», «Реєстр судових рішень», «Реєстр «Нотаріуси», «Реєстр «Банкрути», «Реєстр «Окупант», «Реєстр «Зрадники», «Реєстр «Особи, що знаходяться в розшуку МВС, СБУ», «Реєстр «Корупціонери».

Всім бажаючим нотаріусам, з метою ознайомлення з функціональними можливостями цього сервісу, буде надано безкоштовний доступ до сервісу – до 31.01.2024.

Для отримання безкоштовного тестового доступу (за умови відсутності заборгованості із членських внесків) перейдіть за посиланням https://edu.npu.ua/courses/finap/ , перегляньте відеоінструкцію та отримайте логін і пароль для доступу.

Після цього, тобто із 01.02.2024, нотаріуси зможуть отримати доступ до сервісу на ексклюзивних умовах, до 31.12.2024 (для цього необхідно підключитися до 31.03.2024!):

1) продовжити безкоштовне користування можуть нотаріуси, які працюють:
– у прифронтових зонах;
– у селах;
– у державних нотаріальних конторах.
Наступного тижня опублікуємо інформацію для підключення таких категорій;

2) для нотаріусів, які працюють у містах, райцентрах, смт – вартість підключення 6 600 грн (замість 20 000 грн!). Щоб підключитися та продовжити користуватися сервісом з 01.02.2024 до 31.12.2024заповніть форму за посиланням: https://forms.gle/UkKjpfQQoZEbbMW48. З вами зв’яжуться представники сервісу для оформлення договірних відносин.

Отже, протягом січня ви можете безкоштовно спробувати сервіс, а протягом лютого-березня підключитися до сервісу (на період до 31.12.2024) на ексклюзивних умовах.

Питання щодо підключення можете поставити на Viber (067) 433-99-75 (Ростислав, сисадмін НПУ)

Переглядів:
стрічка новин