Новини міжнародного нотаріату

 

Президент Нотаріальної палати України Володимир Марченко цього тижня провів робочу онлайн-зустріч із колегами з Німеччини.

У зустрічі взяли участь Ріхард Бок, голова Комісії з міжнародного нотаріального співробітництва МСЛН, Генеральний Уповноважений Федеральної нотаріальної палати Німеччини з міжнародних питань; д-р Володимир Примаченко, нотаріус; д-р Макс Восгін, керуючий справами Федеральної нотаріальної палати Німеччини; Вероніка Корманн, юридичний радник Федеральної нотаріальної палати Німеччини.

Під час зустрічі йшлося про ситуацію, у якій опинилася нотаріальна спільнота України в зв’язку із війною, нюанси вчинення нотаріальних дій, а також проблеми нотаріусів, які втратили офіси та домівки через збройну агресію росії.

Колеги із Німеччини запевнили, що плідна співпраця нотаріальних палат триватиме, підтвердили необхідність надання допомоги українським нотаріусам як з боку Федеральної нотаріальної палати Німеччини, так і МСЛН.

Для організації надання такої фінансової допомоги НПУ створено Благодійний фонд “Порятунок нотаріусів та їх сімей”. Накопичення коштів на рахунках фонду відбуватиметься переважно за допомогою колег із МСЛН та РНЄС.

Дякуємо друзям за підтримку та сподіваємося на активне сприяння міжнародної спільноти у допомозі нотаріусам України та їх сім’ям.

Окрім того, просимо допомоги у благодійників (як в межах України, так і за кордоном).
Реквізити – за посиланням https://npu.ua/news/helpnotary/ 

Переглядів:
стрічка новин