Новини палати

Як нотаріусу захиститися від кібератак та фішингових листів? В цьому допоможе Bitdefender GravityZone Business Security Enterprise – комплексне рішення для захисту комп’ютерів від атак зловмисників (антивірус, антишпигун, брандмауер).

Компанія Softico, яка безкоштовно надає нотаріусам це рішення (відповідно до Меморандуму, укладеного з НПУ), продовжила безкоштовне користування на півроку та надала можливість підключення нових користувачів.

«Ми знаємо, що нотаріуси є однією з головних мішеней для фішингових атак, – зауважила Наталія Козаєва, голова Комісії НПУ з питань інформатизації, цифрової трансформації та запобігання кіберзлочинності. – Ці атаки можуть мати серйозні наслідки, такі як несанкціонований доступ до Єдиних та Державних реєстрів, крадіжка особистих даних, фінансові втрати та шкода для репутації. Bitdefender GravityZone Business Security Enterprise використовує передові технології, зокрема машинне навчання та аналіз поведінки, для виявлення та блокування кібертак на комп’ютери нотаріусів, надійно захищає нотаріусів від цих загроз, забезпечуючи багаторівневий захист від фішингу та інших видів кіберзлочинів. Ми рекомендуємо всім нотаріусам використовувати Bitdefender GravityZone Business Security Enterprise для захисту своїх комп’ютерів. Наразі це найкращий спосіб убезпечити себе від наслідків фішингових атак».

Завантажити Bitdefender можна за посиланням https://edu.npu.ua/courses/bitdefender/

Маєте питання щодо використання – звертайтесь у чат-бот Комісії https://t.me/notary_ua_sos_bot

Переглядів:
стрічка новин