Новини палати

В Україні на сьогоднішній день майже пів тисячі нотаріусів долучились до користування Bitdefender GravityZone Business Security Enterprise – комплексного рішення для захисту комп’ютерів від атак зловмисників (антивірус, антишпигун, брандмауер).

Цей інструмент безкоштовно надається нотаріусам компанією Softico (відповідно до Меморандуму, укладеного з Нотаріальною палатою України): https://edu.npu.ua/courses/bitdefender/

Використання такого рішення має велике значення для нотаріусів, оскільки Bitdefender стежить за безпекою комп’ютерів, забезпечує захист конфіденційної та важливої інформації. Це дозволяє нотаріусам бути впевненими у тому, що їхні дані будуть захищені від несанкціонованого доступу. Це особливо важливо в сучасному цифровому світі, де кіберзлочинність постійно зростає і майже щотижня нотаріуси отримують на свої скриньки електронної пошти шкідливі листи.

Забезпечення належного рівня кіберзахисту нотаріусів є важливою складовою сучасного українського нотаріату і свідчить про те, що нотаріуси в Україні приділяють велику увагу захисту своїх комп’ютерів, не допускають вразливостей, які можуть призвести до втрати чи зміни конфіденційної інформації.

Комісія НПУ з питань інформатизації, цифрової трансформації та запобігання кіберзлочинності постійно наголошує на необхідності підвищення рівня кібербезпеки та цифрової компетенції нотаріусів.

Цифрова компетенція – це набір навичок та знань, що дозволяють безпечно та ефективно використовувати інформаційні технології.

Долучайтеся та отримуйте цей важливий інструмент: https://edu.npu.ua/courses/bitdefender/

 

Переглядів:
стрічка новин