Новини палати

9 листопада, у День української писемності та мови, розпочався організований НПУ всеукраїнський безкоштовний захід з підвищення професійного рівня нотаріусів, онлайн-тренінг від відомого мовознавця Олександра Авраменка «Як прокачати свою українську».

Олександр Авраменко – відомий популяризатор української мови, лінгвіст, педагог, науковець, розробник програм ЗНО, автор підручників, ведучий телепрограм.

Протягом 10 онлайн-занять нотаріуси вдосконалюватимуть свій словниковий запас, вчитимуться уникати суржикових слів, розвинуть навички в точності слововживання, попрацюють над грамотною вимовою, дізнаються про актуальні зміни в українському правописі.

Після першого заняття ми отримали безліч позитивних відгуків та вдячності від нотаріусів. Навзаєм дякуємо доповідачу та учасникам заходу за бажання самовдосконалюватися та розвиватися! Мова – це душа народу, це також наша зброя.

Наступне заняття відбудеться 16 листопада за посиланням https://edu.npu.ua/courses/mova/

Попереднє заняття, як і усі наступні, будуть доступні у відеозаписах для перегляду в зручний для вас час. Після завершення всього курсу видається Сертифікат про підвищення професійного рівня.

Переглядів:
стрічка новин