Новини палати

30 жовтня відбувся черговий безкоштовний онлайн-захід з підвищення професійного рівня нотаріусів, організований Нотаріальною палатою України.

Віталій Желінський, заступник начальника Управління – начальник Відділу розгляду звернень у сфері державної реєстрації бізнесу Управління розгляду звернень та скарг у сфері державної реєстрації Департаменту нотаріату та державної реєстрації Міністерства юстиції України, виступив на тему «Реєструємо бізнес: практика Колегії Міністерства юстиції України з розгляду скарг у сфері державної реєстрації».

Під час вебінару доповідач нагадав про повноваження Колегії Міністерства юстиції України з розгляду скарг у сфері державної реєстрації та проаналізував типові помилки (процедурні та матеріальні), що допускаються державними реєстраторами при проведенні реєстраційних дій.

Окремо Віталій Желінський розповів про порушення, які допускаються держреєстраторами при проведенні окремих реєстраційних дій щодо ТОВ/ТДВ, приватних підприємств, ОСББ, а також відповів на актуальні питання нотаріусів.

Сертифікат про підвищення професійного рівня буде розміщено на сайті НПУ в розділі «Палата – Документи – Підвищення професійного рівня».

_________________________________________

5 листопада відбудеться онлайн-захід НПУ на тему «Договори в спадковому праві» РЕЄСТРАЦІЯ до 2 листопада включно.

Семінари ІППР «Радник»:
12 листопада «Земельні відносини в нотаріальній практиці» 
24 листопада «Договірні зобов’язання в сімейних правовідносинах. Регулювання майнових відносин подружжя»
25 листопада «Роль рієлтора при здійсненні ним операцій, пов’язаних з об’єктами нерухомості»
28 листопада «Особливості реєстрації юросіб в ЄДР»

Переглядів:
стрічка новин