Новини палати

День нотаріату – професійне свято, але сьогодні я хочу привітати з ним усіх громадян України!

Нотаріус супроводжує людину на багатьох етапах життя, захищає конституційні права та законні інтереси, гарантує збереження нотаріальної таємниці.

Нотаріусам довіряють найсокровенніше, до нотаріусів йдуть із радощами та неприємностями – щоб отримати захист, впевненість та добрі слова підтримки.

Нотаріат залишався однією із найзатребуваніших інституцій під час карантину, поряд із медициною та освітою.

Вчинення нотаріальної дії – не лише акт високої державної важливості, це також і сеанс психотерапії та щира сповідь.

Пишаюся нотаріатом України!

Вдячний колегам, однодумцям та конструктивним критикам, які дають мотивацію працювати, розвивати незалежне професійне самоврядування, впевнено дивитися в майбутнє.

Нотаріат невідворотно розвивається. Саморегулювання, Е-нотаріат на базі НПУ, підвищення професійного рівня і Кодекс професійної етики – головні регулятори професії. Зміни не спинити, але від кожного з нас залежить їх успішна реалізація. Саме ми визначаємо рівень довіри до професії та якість нотаріальної практики.

Кожен Нотаріус особисто є обличчям усієї професії!

Всі найкращі напрацювання ми обов’язково візьмемо із собою в майбутнє. Але пам’ятаймо, що зберігати традиції – це передавати вогонь, а не поклонятися попелу.

Нотаріат України – синергія традицій та новацій для захисту прав громадян і бізнесу!

Щиро вітаю із Днем нотаріату колег-нотаріусів, працівників Департаменту нотаріату Міністерства юстиції України та управлінь, наших помічників та консультантів!

Професійних успіхів, здоров’я, щастя, щоденного натхнення, єдиної та незалежної України!

Президент НПУ Володимир Марченко

Переглядів:
стрічка новин