Новини відділень

Голова відділення Нотаріальної палати України в Житомирській області Євгенія Заріцька та її заступниця Наталя Силіна 13 жовтня взяли участь у пресбрифінгу із питань реалізації в Житомирській області земельної реформи, яка стартувала 100 днів тому. Окрім того, спікерами заходу виступили представники облдержадміністрації, Держгеокадастру, місцеві аграрії.

«Нотаріальна спільнота відповідально та ретельно опрацювала нове земельне законодавство та успішно реалізує його на практиці», – зауважила Євгенія Заріцька та розповіла про статистику вчинення відповідних нотаріальних дій в області.

Пріоритетом роботи нотаріусів в умовах ринку землі є гарантування прав власників, користувачів і набувачів земельних ділянок, зазначила голова відділення НПУ Житомирщини та подякувала за співпрацю усім стейкхолдерам земельної реформи.

Зі свого боку, заступник голови Житомирської ОДА Віктор Градівський висловив вдячність нотаріальній спільноті за щоденну копітку роботу та акцентував, що відсутність скарг на роботу нотаріусів щодо оформлення земельних ділянок свідчить про ефективність діяльності нотаріату.

Переглядів:
стрічка новин