Новини палати

Корисним ресурсом для нотаріальної спільноти є «Нотаріальна платформа»  – онлайн-сервіс, який надає унікальні можливості, зокрема, доступ до документів та консультацій, які розробляються та надаються Нотаріальною палатою України.

У розділі «Єдина нотаріальна практика» публікуються усі матеріали, які розробляються НПУ.

Це інформаційні листи, узагальнення нотаріальної практики, експрес-аналізи законодавства, зразки нотаріальних документів, науково-правові висновки тощо.

Таким чином, нотаріуси отримують практичну допомогу для вирішення різних проблемних питань, що виникають в процесі здійснення нотаріальної діяльності.

Розділ «Гаряча лінія» надає нотаріусам можливість поставити актуальні питання, пов’язані з нотаріальною практикою, особливостями вчинення нотаріальних дій, та оперативно отримати на них фахові відповіді від спеціалістів НПУ.

Для того, щоб зареєструватися на «Нотаріальній платформі», необхідно зайти на сайт http://is.npu.in.ua/site/login, натиснути синю кнопку «Реєстрація», заповнити усі дані, натиснути кнопку «Зареєструватись» та очікувати підтвердження реєстрації на своїй електронній пошті.

Доступ до «Нотаріальної платформи» надається нотаріусам у випадку, якщо відсутня заборгованість по сплаті членських внесків до НПУ.

 

Переглядів:
стрічка новин